Tankefeltterapi hjælper dig med
at slippe gamle følelser nemt

Hvordan foregår tankefeltterapi?

En session tager mellem 60 og 90 minutter. 

Indledningsvist fortæller du kort, hvad dit ubehag består i, hvordan og hvornår det er opstået. Ud fra din beskrivelse vil jeg ofte kunne høre, hvad der påvirker dig. 

Normalt vil du kunne mærke de følelser, der generer dig, mens du fortæller – og det er godt, for det er netop dem, du skal være i kontakt med for at få dem forløst. Sammen finder vi et ord eller en sætning, der hjælper dig til at holde fast i følelsen.

Mens du fokuserer på den ubehagelige følelse, tapper jeg eller du selv let på kanten af din hånd og på forskellige punkter på dit hoved, overkrop og fingre. De lette ’bank’ stimulerer nogle akupunkturpunkter, og du vil hurtigt bemærke en forskel – enten en lindring i ubehaget, eller at det helt forsvinder.

Tankefeltterapi hjælper dig nemt med at slippe stress, angst, fobier og meget andet.

Lad ikke gamle følelser holde dig tilbage.
Det er nu livet skal leves.

Priser

Nogle gange tager det kun 1 session

Første gang sporer du mig ind på din problematik, og vi finder den behandlingsform, der passer bedst, inden vi går i gang med selve behandlingen. Første gang varer ca. 90 minutter for voksne og ca. 75 minutter for børn. De efterfølgende sessioner vil vare hhv. ca. 60 minutter for voksne og 50 minutter for børn.

TFT/EFT er så effektivt, at mange ubehag kan fjernes på kun én session – men andre gange skal der flere til. Jeg tilbyder således:

INTROPRIS lige nu

Få din første session til KUN 600,- *

+ 30 minutter ekstra

Du sparer 500,-

Du får i alt 90 minutter i første session til kun 600,-
* Introprisen gælder ved booking af session t.o.m. 31. juli 2024

Priser voksne

1 session - 1.100,-

3 sessioner - 3.000,-

spar 300,-

5 sessioner - 4.900,-

spar 600,-

Priser BØRN

1 session - 880,-

3 sessioner - 2.400,-

spar 240,-

5 sessioner - 3.900,-

spar 500,-

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om mine behandlinger og fornemme, om det er noget for dig.

Jeg vil glæde mig til at tage imod dig.

(Alle priser er i danske kroner og inkl. moms).

Hvilke værktøjer bruger jeg i sessionen?

Slip nemt fri af både stress, forbier, traumer og andet med tankefeltterapi (TFT). Tankefelt terapi i Silkeborg.
Få det bedre hurtigt med Tankefeltterapi. Virker mod bl.a. stress, fobier og traumer.
TFT og EFT er en nem og hurtig behandling mod traumer, fobier og stress. Kontakt mig for at høre mere.

Udover TFT (tankefeltterapi) og EFT (Emotionel FrihedsTeknik) kan jeg anvende Transbiologisk Traumeterapi (TBT) og METAsundhedsanalyse for at kunne hjælpe dig bedst muligt videre til det liv, du ønsker dig.

Hvad er Transbiologisk Traumeterapi?

Transbiologisk Traumeterapi (TBT) omfatter en række avancerede og kraftfulde teknikker, der kan forløse de dybeste traumelag. Et traume er et frosset øjeblik, hvor du har været ude af dig selv. 

Du kender det sikkert … at en ubehagelig situation står printet i din hukommelse. Du kan se den for dig som en film i alle detaljer. Og når du kigger på den, ser du dig selv udefra.

De fleste traumer opstår, før vi rigtig danner en tankemæssig erindring om dem, eller vi fortrænger dem – men vores celler husker dem – de ligger som perler på en snor. Vi kan derfor bruge Transbiologisk Traumeterapi til at rejse tilbage til de tidligste traumer og forløse dem. 

Det foregår ved, at jeg be’r dig være opmærksom på de fysisk følte fornemmelser, du oplever i forbindelse med dit problem. Herefter guider jeg dig videre ud fra det, du fortæller mig. Når du er tilbage i det frosne øjeblik, be’r jeg dig være der med kærlighed til dig selv og accept af det, du mærker. Herved aktiveres dine selvhelbredende kræfter, og er du villig til at slippe, kan dit traume forløses.

Målet i traumeterapien er at finde det oprindelige traume, der forårsager dit nuværende problem, og forløse det, så du slipper for dit ubehag én gang for alle – og at du går herfra med ro i tankerne, fred i hjertet og lethed i kroppen.

Hvad er METAsundhed?

Udgangspunktet i METAsundhed er, at alle dårlige følelser og alle fysiske skavanker bunder i uforløste følelser (traumer). Det er således følelserne forud for problemets opståen, der er interessante og brugbare i META-analysen – ikke hændelsesforløbet.

Du beskriver kort, hvornår og hvordan dit symptom opstod. Jeg stiller spørgsmål for at afklare, hvilken fase du er i lige nu – (stress- eller helingsfase). Undervejs får vi identificeret de følelser og overbevisninger, der er forbundet med dit symptom eller din sygdom. 

METAsundhedsanalysen bruger jeg til at finde den grundlæggende årsag til dit ubehag/symptom. Hvorfor dig? – Hvorfor lige nu? – Hvorfor dette symptom?